wmodr.pl

WMODR >> Aktualności >> Informacje >>

Webinarium pn. „Jakość i bezpieczeństwo żywności" - 14 lutego 2023 r.

Data utworzenia: 24-01-2023 ; Data wydarzenia: 14-02-2023

Webinarium pn. „Jakość i bezpieczeństwo żywności" - 14 lutego 2023 r.

Szanowni Państwo!

Warmińsko-Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Olsztynie ma przyjemność zaprosić na webinarium pt. „Jakość i bezpieczeństwo żywności’, które odbędzie się 14 lutego 2023 r., początek godz. 10:00. Szkolenie będzie miało formę online.

Podczas spotkania pragniemy przekazać wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, jej jakości, a także przedstawić zachowania konsumentów w trakcie dokonywania wyboru - podczas zakupów - produktów żywnościowych. Chcemy pokazać, jak dzisiejsi konsumenci pojmują określenie bezpieczeństwa, jakości żywności i co wpływa na ich decyzje zakupowe.

Dzisiejszy konsument to konsument coraz bardziej świadomy, oczekuje produktów o wysokiej jakości i odpowiednich dla niego walorów smakowych. Poszukuje produktów, które dostarczają składników odżywczych niezbędnych dla właściwego funkcjonowania organizmu. Ważnym aspektem związanym z bezpieczeństwem i jakością żywności jest także odpowiedni sposób postępowania z nią, zapewniający spełnienie oczekiwań konsumentów. To, jak przygotowujemy posiłki z zakupionych produktów, ma decydujący wpływ na nasze zdrowie. Każdy etap postępowania z produktem rzutuje na końcowy efekt, którym powinna być bezpieczna i zdrowa żywność.

Webinarium będzie doskonałą okazją do poznania ww. zagadnień i wyjaśnienia nurtujących wielu z nas kwestii z nimi związanych.

Chęć udziału w webinarium należy zgłosić poprzez dokładne wypełnienie elektronicznego formularza zgłoszeniowego, dostępnego pod linkiem: https://forms.gle/N9ww3GQtWfv6LJnv9
Więcej informacji uzyskać można u P. Moniki Hodór – organizatora merytorycznego spotkania - pod nr. tel. 665 870 019, e-mail: m.hodor@w-modr.pl.

Na podany w formularzu rejestracyjnym adres e-mail, w dniu webinarium zostanie przesłany link z dostępem do spotkania.

Serdecznie zapraszamy do udziału w naszym webinarium z udziałem ekspertów z doświadczeniem w dziedzinie jakości i bezpieczeństwa żywności, które z pewnością spotka się z dużym zainteresowaniem i pozytywnym odbiorem.

W załączeniu - program webinarium.

Źródło: WMODR
Opracowanie: Monika Hodór