Warmińsko-Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Olsztynie serdecznie zaprasza do udziału w seminarium pt. „Gospodarstwa rolne jako źródło żywności wysokiej jakości: zasady i wymogi produkcji oraz sprzedaży”, które odbędzie się 20 lutego 2025 r.
Miejsce spotkania: Sielanka Restauracja & Bankiet, Gietrzwałd, ul. Olsztyńska 38
Celem seminarium jest zapoznanie uczestników z najważniejszymi informacjami dotyczącymi warunków oraz zasad prowadzenia produkcji i sprzedaży żywności pochodzącej z gospodarstw rolnych. Uczestnicy zostaną zaznajomieni z tematyką prowadzenia wybranych form działalności, zależnych od profilu produkcji, jej rozmiarów i przeznaczenia.
Organizatorem seminarium jest Monika Hodór, st. specjalista Sekcji Wiejskiego Gospodarstwa Domowego i Agroturystyki WMODR, adres email: m.hodor@w-modr.pl; nr tel. 665 870 019.
W załączeniu - program seminarium.